miércoles, 23 de abril de 2008

SANT JORDI 2008....

Quin dia!!!
Sant Jordi, com tots sabem, és una gran festa a Catalunya, l’única festa que es celebra en un dia laborable! (mira que som catalans, eh!!).
Aquest matí, després de repassar totes les parts del meu cos i revisar el llibre de possibles excuses per no anar a treballar. He assumit la realitat i he començat el dia.
De bon matí ,al bar!! Malgrat tot , és un dia diferent, les dones amb les roses, els comentaris que hi ha per les taules, els que entren a vendre roses pel viatge de fi de curs.. Quant ha arribat la meva mare, li he fet el seu primer regal del dia, aquest any un roser.. així segur que no es mor al dia següent.

Després al menjador, hem fet piscina amb el nens.. quin pal!! però, com diem amb la Núria “anirem feliços” això si, avanç de sortir, ens fet la foto amb el drac del cole.

Un cop a la piscina, L’Eleo, amiga i exferratenca, m’ha regalat la Rosa més dolça de totes!! Merssssi!!!!Un any més, al menjador, hem fet la diada de Sant Jordi medieval, tots ben guapos !! A la foto una petita representació del Regne de monitors; la princesa Almodis, la reina Eugènia ( en estat de bona esperança) i el rei Daniel, (les males llengües del regne, diuen, que no és el pare del fill que la reina Eugènia espera)


Per la tarda , al espai Jove, li he fet entrega de la merescuda rosa a la Marta i per rematar el dia , hem fet amb els nois, roses de filferro!! Una manera original de celebrar Sant Jordi!!

La veritat, que ha sigut una diada ben maca, llàstima de no ser festa per poder anar a Barcelona, però, pot ser que la gràcia d’aquest dia ,sigui això, una festa en dia laboral.
Com no pot ser d'altre manera, aquesta entrada esta dedicada als Jordi's.

No hay comentarios: