lunes, 14 de julio de 2008

QUIN CAP DE SETMANA....Desprès de l’acampada, i la nit de cinema a l’espai jove, es a dir, treballant 39 hores sense parar!! Comença un cap de setmana ben mogudet també.
Dissabte, 14 hores dormint!! I desprès a treballar, tarda d’espai jove amb un festival de fi de curs remullat, i per tant, improvisant un pla b d’emergència..
Desprès cinema a la sessió “golfa”, a veure, “funny game” ufff, lentaaaaaaaa lentaaaaaaaaaa, a mi hem va posar dels nervis!!

Diumenge de tranquis i per la tarda al teatre!! VENTDAVALL al club capitol molt molt recomanable.

La immigració ha esdevingut un problema a Ventdavall. Per això des del departament de benestar social de l'Ajuntament s'impulsa un innovador curs per convertir Ventdavall en un exemple d'integració i convivència multicultural a la comarca. Aquest curs l'impartirà la Natàlia, una psicoterapeuta argentina juntament amb el Quim, un voluntariós membre d'una ONG. Aquests intentaran redreçar als seus alumnes, tots vinculats d'una manera o altre al consistori: Francino, cap de l'oposició; Elisenda, tècnica d'urbanisme; Narcís, poeta i ex-corrector dels discursos oficials; Carme professora d'institut; Amador president de l'associació rociera; Quique, missatger; i Clara, recepcionista. L'assistència no és voluntària i no tots els escollits estan disposats a canviar la seva actitud. La teràpia participativa esdevindrà un viatge revelador.

PD: la foto no es la portada del CD de ANDY Y LUCAS, es una foto del Jordi i meva, espontània , que va quedar molt bé ,no??

No hay comentarios: