martes, 21 de octubre de 2008

60 aniversari!!

Al Diumenge passat, vàrem tancar el seixanta aniversari de la Mirant al Cel, un diumenge per recordar la història de la nostre colla ,el passat i el present del grup.


"El dia 29 de juny del 1947, en el concurs de sardanes de Gavà, debutava la colla Mirant al Cel que, amb el pas del temps, ha esdevingut el Grup Sardanista Mirant al Cel, format per cinc colles pertanyents a diferents categories segons l’edat dels dansaires. És per això, doncs, que el 29 de juny del 2007 el Grup Sardanista Mirant al Cel iniciava la seva sisena dècada d’existència.

El que és cert, però, és que aquesta Colla ha format part de la història de tots i cada un de nosaltres. Ens ha trobat la parella amb qui compartir la vida, ens ha donat aquella experiència que de joves ens faltava, ens ha ajudat a fer amistats i, el més important de tot, ens ha ajudat a estimar la sardana, aquesta dansa símbol de Catalunya que ha estat, sens dubte, el fil conductor de totes les vivències d’aquests 60 anys.

Nosaltres hem estat i som una petita part de la història d’una Colla que hem estimat i que ens estima, una història que entre tots hem anat construint dia a dia, diumenge a diumenge, concurs a concurs i que esperem que per molts anys pugui continuar sent un referent a Catalunya."
Salvador Ferré
President del Grup Sardanista


No hay comentarios: